Tjänster


Personlig vägledning

Vi lägger tillsammans upp en plan där du jobbar med dig själv och med de verktyg som jag tillhandahåller. Vi blandar astrologi, numerologi, healing, kanalisering, kristaller och många andra hjälpmedel. Vi träffas flera gånger utifrån dina behov.


Astronumerologisk läsning

Är du är intresserad att lära dig mer om dig själv och att ta reda på varför du reagerar som du gör i vissa situationer?
En astronumerologisk läsning ger dig svar och insikter på vem du är och vem du kan bli. Du får kunskap och verktyg som du kan använda dig av i din resa på att bli ett med dig själv. En möjlighet att lära känna dig själv på ett helt annat sätt.

Jag utgår ifrån dina personliga data när jag gör din astrologiska och numerologiska karta.
(Alla dina namn du fick när du föddes, år, månad, dag, födelseort och födelsetid)
Läsningen tar cirka 1,5-2 timmar.


Vägledande samtal

Är du i en situation/period som är där du inte känner igen dig själv? Behöver du hjälp att förstå situationen och kliva vidare?
Under samtalet så får du verktyg och healing. Jag kan även använda orakel/tarotkort, kristaller eller andra hjälpmedel som ger en extra touch för ditt välbefinnande.


Distanshealing

Healing är perfekt att få på distans. Du lägger/sätter dig skönt och får healing. jag ringer sedan upp dig och vi diskuterar saker som kommit upp och du kan få, förutom healingen, tips och förslag på förbättringar du kan göra.